Metal Pointer Csodálatos Század Kösem: Nurgül Yeşilçay (Kösem) új filmjéről

2016. november 13., vasárnap

Nurgül Yeşilçay (Kösem) új filmjéről

A 'Kastély,szőlővel (Asmalı Konak)' című sorozatban szereplő Nurgül Yeşilçay,és Özcan Deniz páros milliók szívébe belopta magát!


13 év után most újra egy párt alkotnak a filmvásznon, a 'Második esély (İkinci Şans)' című filmben,ami november 18.án jelenik meg a mozikban.

Nem utolsósorban a 'Csodálatos Század Kösem (Muhtesem Yüzyıl Kösem)' című sorozatban, a Kösem szultánát megformáló Nurgül Yeşilçay egy újságnak adott riportjában, mikor Özcan Denizről kérdezték csak annyit felelt: "Ugyanott folytattuk az egészet ahol abbahagytuk."

Ami még érdekesnek tűnhet hogy a mozikban pont akkor kerül vetítésre a film, mikor a színésznő sorozata, a  Muhtesem Yüzyıl Kösemnek elkezdődik a 2.évada. 

A film előzetese:


Film leírása:
A gyönyörű matematika tanár Yasemin (Nurgül Yeşilçay), összefut egy étteremben az ínyenc,és karizmatikus Cemallal (Özcan Deniz). Yasemin egy anya, aki egy rossz házasság sebeit hordozza a múltból,ezért megfontolt lépésekkel halad előre. Cemal egy spontán férfi,aki csak egyszerűen meg akar szabadulni a múltjától. Ez a két ellentétes ember ad egymásnak egy esélyt hogy újra szerelembe eshessenek. Miközben egyre jobban elmerülnek egymás múltjában,rájönnek hogy mindkettőjüknek szüksége van egy második esélyre...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése